ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Βιεϊρίνια, ενοχλήσεις ο Καγκάβα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ στο γυμναστήριο παρέμεινε ο Σίντζι Καγκάβα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Βιεϊρίνια, ενοχλήσεις ο Καγκάβα

Το βλέμμα του στην πρεμιέρα των play off στρέφει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ εντός έδρας (21/3, 19:30). Το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» ήταν υψηλής έντασης με μπάλα.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία, την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Σίντζι Καγκάβα αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ από την άλλη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των Play Offs φτάνει στο τέλος της και το
αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του αγώνα κόντρα
στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας (21.03, 19:30).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18.03) ήταν υψηλής έντασης με μπάλα. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία, την κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Σίντζι Καγκάβα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κι έμεινε στο γυμναστήριο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (19.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας