Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο

Ρήξη μηνίσκου υπέστη ο Μαουρίσιο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Παναθηναϊκός: Ρήξη μηνίσκου ο Μαουρίσιο

Η μαγνητική που έκανε ο Μαουρίσιο μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης (17/3) έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος που αποτελεί βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί αύριο (19/3) σε αρθροσκόπηση. O χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα θα γίνει γνωστός μετά την επέμβαση.

Στο μεταξύ παρών στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσαν οι Μακέντα, Σένκεφλεντ και Αλεξανδρόπουλος. Ο 19χρονος μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Από την άλλη ο Βέλεθ αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο 19χρονος μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο που ήταν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Επίσης Μακέντα και Σένκεφελντ έβγαλαν όλη την προπόνηση.

Αντίθετα ο Φραν Βέλεθ έκανε προθέρμανση και ανοίγματα αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Σανκαρέ, Τζαβίδας, Καραγιάννης, Μπεκ».