Super League: Το πρόγραμμα των play off και των play out (pics)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των play off και των play out. Πότε διεξάγονται τα ντέρμπι, πότε ολοκληρώνονται τα μίνι πρωταθλήματα.

Super League: Το πρόγραμμα των play off και των play out (pics)

Το Σάββατο αρχίζει η διαδικασία των play out και την Κυριακή αυτή των play off. Η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των δύο εξτρά μίνι πρωταθλημάτων μέσω των οποίων θα "κλειδώσει" ο πρωταθλητής Ελλάδας, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και φυσικά οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Στην πρεμιέρα των play off στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό και στις 17:15 ο Ολυμπιακός τον Άρη, ενώ στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όσον αφορά στα play out το Σάββατο 20/3 θα διεξαχθούν και τα τέσσερα παιχνίδια. Στις 15:00 θα γίνει το ματς Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ και στις 17:15 το Βόλος-ΟΦΗ και στις 19:30 τα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία.

Όσον αφορά στα play off η Super League έχει ορίσει τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές. Η μία θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου, η δεύτερη στις 5 Μαΐου και η τρίτη 12 Μαΐου ενώ η αυλαία πέφτει στις 16 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play out