Άρης: Ανέβασαν στροφές Ματίγια και Γκαρσία

Σε μεγάλο κομμάτι της σημερινής προπόνησης του Άρη συμμετείχαν ο Ματέο Γκαρσία αλλά και ο Χαβιέ Ματίγια. 

Άρης: Ανέβασαν στροφές Ματίγια και Γκαρσία

Στο «Κλ. Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη ενόψει της πρεμιέρας των φετινών play off στην έδρα του Ολυμπιακού.

Μεγάλο κομμάτι του προγράμματος έβγαλαν οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, ενώ από την άλλη οι Κώστας Μήτρογλου, Έργκους Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο «στροφές» και να συμμετέχουν σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο».