ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Ντε Γκουζμάν, Σωτηρίου, Νέιρα

Ο ΟΦΗ επέστρεψε σήμερα (17/3) στις προπονήσεις, με τον Νίκο Νιόπλια να μην έχει στη διάθεσή του τους Σωτηρίου, Νέιρα και Ντε Γκουζμάν.

ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Ντε Γκουζμάν, Σωτηρίου, Νέιρα

Για τον αγώνα με τον Βόλο ξεκίνησε σήμερα (17/3) η προετοιμασία του ΟΦΗ. Οι κρητικοί μετά το ρεπό της Τρίτης (16/3), επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον τεχνικό Νίκο Νιόπλια να μην έχει στη διάθεσή του, τους Ντε Γκουζμάν, Νέιρα και Σωτηρίου οι οποίοι επέστρεψαν με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή.

«Χωρίς τους Juan Neira, Jonathan De Guzman και Δημήτρη Σωτηρίου αλλά με τον Γιώργο Σουρνάκη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Τετάρτη (17/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι δυο πρώτοι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε θεραπεία, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Vahid Selimovic.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Ricardo Vaz.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο παράλληλα με ασκήσεις ευκινησίας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους στο γήπεδο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (18/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την σημερινή (17/3) προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας των πλέι άουτ.