Σκόνδρας: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει - Άλλαξαν τα πράγματα στη Λαμία με τον Γρηγορίου»

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας, Γιάννης Σκόνδρας στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στην ομάδα της Φθιώτιδας. Μίλησε για την μάχη των πλέι άουτ, το Κύπελλο Ελλάδας και τον Ολυμπιακό που έχει...ξεφύγει. 

Σκόνδρας: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει - Άλλαξαν τα πράγματα στη Λαμία με τον Γρηγορίου»

Στο «Κανάλι Ένα» και στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Λαμίας Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος μίλησε για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο, τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η έλευση του νέου προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ήμασταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο άλλαξαν πολλά πράγματα με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου σε ό,τι αφορά την φιλοσοφία και την τακτική. Αποκτήθηκαν βέβαια και έμπειροι παίκτες, μπήκαν αμέσως στο κλίμα, ήρθαν οι νίκες, η καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας και θα τα καταφέρουμε».

Ο Γιάννης Σκόνδρας τοποθετήθηκε και για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ: «Μπαίνουμε με μια μικρή διαφορά από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Λαμία. Όμως αυτό δεν λέει κάτι , δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, είναι ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια και αν είμαστε σοβαροί, τότε θα είμαστε καλά στο τέλος».

Σε ότι αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φαβορί, είναι δυο παιχνίδια που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στον άλλο ημιτελικό, υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Βέβαια ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έφτασε τυχαία ως τα ημιτελικά. Έχει αποδείξει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μάλιστα τον αδικεί η βαθμολογική του θέση, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει για τα ελληνικά δεδομένα».