Απόλλων Σμύρνης: Στη νομική υπηρεσία το θέμα Παράσχου

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παράσχο ενώ αύριο Τετάρτη (17/3) ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να είναι στην προπόνηση με επικρατέστερο τον Μάκη Χάβο.

Απόλλων Σμύρνης: Στη νομική υπηρεσία το θέμα Παράσχου

Ο Γιώργος Παράσχος γνωστοποίησε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής στους ποδοσφαιριστές όχι όμως και στους διοικούντες. Δεν ενημέρωσε κανένα μέλος της διοίκησης και αυτός είναι προφανώς ο λόγος που πλέον το θέμα θα απασχολήσει τους δικηγόρους των δύο πλευρών.
Αυτό καθιστά σαφές η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ οριστικοποιώντας το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Παράσχου, το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί αύριο στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μάκης Χάβος.