Παναθηναϊκός: Το επεισόδιο και η τιμωρία του Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός αγώνα από τον Λάζλο Μπόλονι μετά από επεισόδιο που είχε με τον βοηθό του παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Το επεισόδιο και η τιμωρία του Αϊτόρ

Την εβδομάδα που προηγήθηκε, έγινε μία μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια να «πέσουν» οι τόνοι στον Παναθηναϊκό, να ηρεμήσει η κατάσταση στα «πράσινα» αποδυτήρια και να έρθουν πιο κοντά ο Λάζλο Μπόλονι και οι ποδοσφαιριστές του, μετά από μία αρκετά «ταραγμένη» περίοδο.

Και σ' αυτό βοήθησε σημαντικά, τόσο το group therapy που έγινε τη Δευτέρα (08/03) στο «Γ. Καλαφάτης» ανάμεσα στον Πιέρ Ντρεοσί, τον Λάζλο Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές κι ακολούθως οι επαφές που είχε επί προσωπικού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, με τους αρχηγούς, αλλά και τους 3-4 πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», με όλες τις πλευρές να ρίχνουν τους τόνους, προτάσσοντας το καλό της ομάδας, ενόψει των καθοριστικών αγώνων της στα πλέι-οφ.

Υπήρξε, πάντως, κι ένα μικρό «επεισόδιο» που διατάραξε για λίγο την ηρεμία της ομάδας, με πρωταγωνιστές τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και τον άμεσο συνεργάτη του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Συγκεκριμένα, προς το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (13/03) οι επιθετικοί εκτελούσαν μία άσκηση στα τελειώματα των φάσεων, κάνοντας μεταξύ τους πλάκα. Μία ατάκα που είπε ο Αϊτόρ, εκλήφθηκε «στραβά» απ' τον Κουζνιέτσοφ, ο οποίος θεώρησε πως απευθυνόταν για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να ζητήσει σε έντονο ύφος το λόγο απ' τον Ισπανό εξτρέμ.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το «επεισόδιο» τελείωσε εκεί, όμως ακολούθως ο Μπόλονι, αφού ενημερώθηκε σχετικά απ' τον συνεργάτη του, αποφάσισε να «κόψει» απ' την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τον Αϊτόρ. Η εσωτερική «τιμωρία» του 25χρονου είχε ισχύ μόνο για το συγκεκριμένο ματς και από το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ θα υπολογίζεται ξανά απ' τον Ρουμάνο τεχνικό.