ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Ντε Γκουζμάν, Νέιρα

Σήμερα (15/3) το πρωί ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τον ΟΦΗ. Οι Ντε Γκουζμάν, Νέιρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Ντε Γκουζμάν, Νέιρα

Με προπόνηση σήμερα (15/3) το πρωί ξεκίνησε η εβδομάδα για τον ΟΦΗ. Η ομάδα επέστρεψε στη βάση της μετά τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή το βράδυ και σήμερα προπονήθηκε, με τους Ντε Γκουζμάν, Νέιρα να είναι εκτός.

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (14/3) ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιείχε προπόνηση δύναμης, αγωνιστικά παιχνίδια και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Juan Neira και Jonathan De Guzman, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισαν θεραπεία και η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, ενώ ο Ricardo Vaz ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Τρίτη (16/3), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (17/3) στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή ενώ μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις και ο Χουάν Νέιρα.

O Ντε Γκουζμάν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησε από το γήπεδο και ο Αργεντινός. Ο Νέιρα που γύρισε στη δράση ύστερα από ενάμιση μήνα, ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού του.