Βαρούχας: «Σωστά τα πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και Βόλου, έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Γούτα»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της τελευταίας αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για τα πέναλτι σε Αλκαζάρ, Πανθεσσαλικό αλλά και το γκολ του Γούτα στη Λαμία που δεν μέτρησε.

Βαρούχας: «Σωστά τα πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και Βόλου, έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Γούτα»

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς της 26ης αγωνιστικής, στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΑΕΛ-Ολυμπιακός (Τζοβάρας): «Το πέναλτι στον Χασάν είναι καθαρό, γιατί ο αμυντικός της ΑΕΛ κάνει… λαβή στον αντίπαλό του. Ήταν ένα ανόητο μαρκάρισμα. Ένα πέναλτι που ζητά η ΑΕΛ για χέρι δεν υπάρχει παράβαση, γιατί το χέρι είναι μαζεμένο και η μπάλα πάει από το πόδι στο χέρι. Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΛ υπάρχει οφσάιντ και επιθετικό φάουλ. Στο 0-3 του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί είναι οφσάιντ, αλλά η θέση πάει σε καλυπτόμενο παίκτη. Όταν η μπάλα επιστρέφει στον Ελ Αραμπί, το γκολ είναι κανονικό. Στο 1-3 του Νούνιτς δεν υπάρχει παράβαση για οφσάιντ».

Απόλλων-Παναιτωλικός (Καραντώνης): «Δεν υπήρχε κάποια δύσκολη φάση για τους διαιτητές».

Άρης-ΟΦΗ (Διαμαντόπουλος): «Ο Άρης ζήτησε πέναλτι για ένα χέρι, αλλά η μπάλα βρίσκει στον ώμο του παίκτη του ΟΦΗ. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση».

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαπέτρου): «Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου στην επιστροφή του. Στο 23’ έχει ένα δοκάρι ο ΠΑΣ και η μπάλα χτυπά τη γραμμή, αλλά δεν περνά ολόκληρη. Σωστά, λοιπόν, το γκολ δεν μέτρησε και από τον πρώτο βοηθό Κωσταρά, αλλά και από το VAR. Στο 48’ ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».

Βόλος-ΑΕΚ (Μανούχος): «Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μιτάι κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Περέα και τον ανατρέπει αφού τον βρίσκει στα πόδια. Σωστά δόθηκε το πέναλτι. Στο 85’ ο Μπαριέντος σωστά αποβάλλεται. Το μαρκάρισμα που κάνει στον Μάνταλο είναι στο όριο για απευθείας κόκκινη, ενώ είχε ήδη κίτρινη. Στη συνέχεια του δίνει κουτουλιά. Πολύ σωστά αποβλήθηκε».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Βερμπούμεν): «Ο Ουάρντα στο 15’ έχει μια πτώση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 33’ ένας παίκτης του Παναθηναϊκού παίρνει κεφαλιά και έχει δίπλα του τον Μαουρίσιο με τεντωμένο το χέρι, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει εκεί και δεν υπάρχει πέναλτι. Στο 2-0 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί φεύγει πίσω από τη σέντρα».

Λαμία-Ατρόμητος (Βρέσκας): «Το πέναλτι που κάνει ο Γούτας στον Καραμάνο είναι καθαρό και οριακά φαίνεται πως δεν είναι οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν έχει βγει άουτ. Ο βοηθός από τη θέση που είναι δεν μπορεί να έχει σαφή άποψη. Το γκολ του Γούτα έπρεπε να μετρήσει, κακώς σήκωσε σημαία ο Καλαμπόκης».