Άρης: Την Τρίτη τα σπουδαία για Μήτρογλου – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Αγωνία στον Άρη για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο άσος της ομάδας του Άκη Μάντζιου τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και αύριο (16/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Άρης: Την Τρίτη τα σπουδαία για Μήτρογλου – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Στον Άρη δεν χάρηκαν όπως θα ήθελαν τη νίκη επί του ΟΦΗ που έφερε την ομάδα μόνη στη δεύτερη θέση, στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο σκόρερ της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου, Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε, έγινε αναγκαστική αλλαγή και τώρα όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο «Μητρο-γκόλ» τραυματίστηκε την ώρα, που έκανε το άλμα, διεκδικώντας την μπάλα στον αέρα, με αποτέλεσμα κατά την «προσγείωση» στο έδαφος να νιώσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να ζητήσει αλλαγή.

Ο έμπειρος επιθετικός αύριο Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού και το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως, λένε ότι θα απουσιάσει περίπου 20 μέρες, με τους ανθρώπους του Άρη να κάνουν λόγο για θλάση, ωστόσο αύριο θα ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάστασή του, όταν και θα εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα των πλέι οφ, ενώ το ευχάριστο είναι πως ακολουθεί σε μία εβδομάδα η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Στον Άρη σήμερα (15/3) θα κάνουν το ρεπό τους και αύριο (16/3) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Λογικά Γκαρσία και Ματίγια θα επιστρέψουν και θα υπολογίζονται για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Στη διάθεση του κόουτς θα είναι και ο Μαντσίνι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.