Ανδρούτσος: «Θα πάμε στο Λονδίνο να παλέψουμε» (vid)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ μίλησε για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ανδρούτσος: «Θα πάμε στο Λονδίνο να παλέψουμε» (vid)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος βρήκε δίχτυα στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ και μετά την αναμέτρηση μίλησε στη Nova επισημαίνοντας ότι παρά τη μεγάλη διαφορά η ομάδα του Πειραιά θα παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς. Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με την Άρσεναλ τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πάει στο Λονδίνο και θα τα δώσει όλα.

Αναλυτικά ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: Το κύριο στοιχείο ήταν ότι θέλαμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Μπαίνουμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν μας βγάζει από τον στόχο μας. Θα κοιτάμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη για να γίνουμε πρωταθλητές.

Για το γκολ και τον πανηγυρισμό: Δεν σημαίνει κάτι ο πανηγυρισμός, απλά είδα να το κάνει ένας παίκτης, μου άρεσε και το έκανε. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Για την κούραση: Είναι πολλά παιχνίδια, αλλά θα κοιτάξουμε ξεκουραζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό είμαστε επαγγελματίες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.

Για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ: Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και θα πάμε εκεί για να κάνουμε ότι μπορούμε.