Σουρλής: «Να είμαστε μαχητές με την Άρσεναλ» (vid)

Ο Βασίλης Σουρλής πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ και μίλησε για τους στόχους του, αλλά και για το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Άρσεναλ για το Europa League.

Σουρλής: «Να είμαστε μαχητές με την Άρσεναλ» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σουρλή στη Nova...

Για το ματς με τη Λάρισα: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκαν όλες οι φάσεις όπως θα θέλαμε για να σκοράρουμε, καταφέραμε όμως να βάλουμε ένα γκολ με το πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος βγήκαν πιο εύκολα οι φάσεις μας και αυτό το λέει και το τελικό σκορ».

Για τις πολλές αλλαγές παικτών από παιχνίδι σε παιχνίδι στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Όσοι μπαίνουν μέσα ξέρουν ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι πρέπει να είναι εδώ».

Για τη δική του συμμετοχή στον αγώνα: «Αυτό που ήθελα από την αρχή της σεζόν ήταν να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ στα πόδια μου. Δουλεύω καθημερινά μαζί με τον προπονητή, έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να βρίσκομαι εδώ. Ήταν πάρα πολύ καλό (σ. ότι έπαιξε) για την ψυχολογία μου και πιστεύω να έχουμε κι άλλα τέτοια παιχνίδια στην πορεία».

Για το ματς που ακολουθεί με την Άρσεναλ στο Λονδίνο: «Το πνεύμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Εμείς θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα, πρέπει να είμαστε μαχητές. Φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».