Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε ιστορία, ξεπέρασε τον Λάκη Πετρόπουλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να γράφει ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού έγινε ο τρίτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έγραψε ιστορία, ξεπέρασε τον Λάκη Πετρόπουλο

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από τη Λάρισα επικρατώντας με σκορ 3-1 της ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα συνεχίζει να γράφει ιστορία και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει ήδη πετύχει πολλά με τη φόρμα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδας. Με την ΑΕΛ έφτασε τα 92 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την επιτυχία, ωστόσο, κόντρα στους "βυσσινί" ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 73 νίκες στο πρωτάθλημα.

Έτσι μετά από αυτή τη νίκη κατάφερε να ξεπεράσει τον Λάκη Πετρόπουλο. Πριν λίγες εβδομάδες είχε αφήσει πίσω ου τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει σταματήσει στις 69 νίκες. Με αυτή τη νίκη ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε ο τρίτος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού με τη περισσότερες νίκες.

Στην πρώτη θέση παραμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 107 νίκες, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Τάκης Λεμονής με 76 νίκες. Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του τα παιχνίδια των πλέι οφ και το πιθανότερο είναι ότι θα ανέβει στη δεύτερη θέση. Επίσης σε λίγο καιρό ο Πορτογάλος θα συμπληρώσει τρία χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού και θα γίνει ο πέμπτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που θα έχει μείνει τρία χρόνια στην ομάδα του Πειραιά.

Οι προπονητές του Ολυμπιακού με τα περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα και τις περισσότερες νίκες:

Ντούσαν Μπάγεβιτς 138 (107-19-12)

Τάκης Λεμονής 107 (77-22-8)

Λάκης Πετρόπουλος 107 (72-27-8)

Πέδρο Μαρτίνς 92 (73-14-5)

Ερνέστο Βαλβέρδε 90 (69-10-11)