Δουβίκας: «Όνειρο μου το εξωτερικό»

Ο Τάσος Δουβίκας μετά τη νίκη του Βόλου επί της ΑΕΚ μίλησε για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ τονίζοντας ότι όνειρο του είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Δουβίκας: «Όνειρο μου το εξωτερικό»

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Δουβίκα ο Βόλος επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ. Στο Πανθεσσαλικό, στο ματς με τους "κιτρινόμαυρους" βρέθηκε άνθρωπος της Άντερλεχτ που είχε τα μάτια του στραμμένα πάνω στον επιθετικό της ομάδας της Μαγνησίας. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη Nova και τόνισε ότι όνειρο του είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά ο Τάσος Δουβίκας μίλησε:

Για το γεγονός ότι σκόραρε: Με ευχαριστεί που συνεχίζω το σκοράρισμα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Για το πλάνο: Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή. Στο β' μείναμε πίσω και καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμα και νικήσαμε.

Για τη σεζόν που κάνει ο ίδιος: Έχω αυτοπεποίθηση και ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά και οι κόποι μου ανταμείβονται.

Για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ: Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είναι μεγάλη τιμή να με κοιτάζουν τόσο μεγάλα κλαμπ. Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και από 'κει και πέρα ότι δει ο καθένας από εμένα.

Για το αν προτιμάει μεγάλο ελληνικό κλαμπ ή το εξωτερικό: Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί παίζουν πολλά ρόλο και είναι ανάλογα και από την πρόταση. Το όνειρο μου, όμως, είναι να παίξω στο εξωτερικό.