Μάνταλος: «Ένα ακόμη δύσκολο βράδυ...» (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν μπορούσε να εξηγήσει πως έχασε η ΑΕΚ από τον Βόλο. Μάλιστα ο αρχηγός υποστήριξε πως «είμαι εδώ γιατί πρέπει να είμαι».

Μάνταλος: «Ένα ακόμη δύσκολο βράδυ...» (vid)

Εμφανώς απογοητευμένος για την ήττα από το Βόλο, ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε στην κακή εικόνα της ΑΕΚ και υποσχέθηκε να δώσουν τα πάντα στη συνέχεια, για να κλείσει όσο το δυνατό πιο ομαλά για την ομάδα του, όπως είπε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι, καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ κακή εμφάνιση και χάσαμε ένα ακόμη ματς. Ήταν μία κακή εμφάνιση. Χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε αποφασιστικότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα της σεζόν. Ένα δύσκολο βράδυ για εμάς... Ένα δύσκολο βράδυ. Δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Δεν υπάρχουν λόγια.

Είμαι εδώ γιατί πρέπει να είμαι. Χάσαμε ένα ακόμη παιχνίδι. Πέρυσι είχαμε κάνει μια καλή πορεία στα πλέι οφ. Σίγουρα υπάρχουν τραυματισμοί, δικαιολογίες. Όσοι είμαστε θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε σε μία καλή θέση. Είναι 10 παιχνίδια. Όποιοι είμαστε θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Ό,τι μπορούμε για να έχουμε μία ανάλογη πορεία με την περσινή».