Χιμένεθ: «Μας έλειψαν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε» (vid)

Στα προβλήματα που εμφάνισαν οι παίκτες του στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την εκτός έδρας ήττα από το Βόλο με 1-0

Χιμένεθ: «Μας έλειψαν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε» (vid)

Απρόσμενη ήττα στην έδρα του Βόλου γνώρισε η ΑΕΚ με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Βόλος - ΑΕΚ 1-0: Όπως και στο Κύπελλο!

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στα λάθη των παικτών του στην άμυνα τονίζοντας ωστόσο πως η ένταση και η συγκέντρωση δεν έλειψαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένα ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε περισσότερες επιθέσεις, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είχε τον έλεγχο, αλλά δεν έκανε πολλές φάσεις για να σκοράρει. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είναι ένας καθρέπτης, που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σέβεσαι κι αν δεν το σέβεσαι το πληρώνεις. Η ένταση και η συγκέντρωση δεν έλειψαν. Ίσως έλλειπαν άλλα πράγματα. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στο εσωτερικό».

Αν αποτελεί πισωγύρισμα αυτή η ήττα: «Αυτό που βλέπω είναι πως ο Νταντσένκο παίζει όλο και καλύτερα στη γραμμή με τετράδα στην άμυνα. Αν και οι αντίπαλοι θα είναι δυνατοί η ομάδα έχοντας τον Μπακάκη, τον Σβάρνα, τον Λόπες θα δυναμώσει».