ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-3: Κριτική παικτών: Το νέο «παρών» του Ανδρούτσου και η παρουσία του Σα

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ, ενώ ο Σα δεν φέρει ευθύνη στο γκολ της ΑΕΛ.

ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-3: Κριτική παικτών: Το νέο «παρών» του Ανδρούτσου και η παρουσία του Σα

ΣΑ: Δεν έφερε ευθύνη στο γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του και έδειχνε, σε σχέση με άλλα ματς, να πατάει καλύτερα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για το γκολ του, αλλά και για τις βοήθειες που πρόσφερε ανασταλτικά και επιθετικά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Σχεδόν αλάνθαστος σε όλο το ματς! Ο Ντουρμισάι τα βρήκε δύσκολα απέναντί του, όπως και οι Ακούνια και Μουκάντζο.
ΕΜΒΙΛΑ: Αρκετά καλός ο Γάλλος που κλήθηκε ξανά να παίξει σε ρόλο στόπερ. Μπορεί να δείχνει έξω από τα νερά του στη νέα του θέση, αλλά ήταν πολύ καλός στο Αλκαζάρ

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και κράτησε πολύ καλά τη θέση του. Ίσως να χρειάζεται να παίρνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Σβηστά έβγαλε το ματς ο Κρητικός χαφ, ο οποίος θα μπορούσε να φύγει και με μία ασίστ αν ο Μασούρας ήταν πιο αποτελεσματικός.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Δεν έκανε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν και κακός. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αλλά του έλειψε η τελική πάσα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο… ρελαντί ο Θεσσαλός χαφ, ο οποίος δεν είχε αντίπαλο στο Αλκαζάρ και όποτε έπαιρνε την μπάλα, έκανε ό,τι ήθελε. Σίγουρα δεν έπαιξε σε υψηλές στροφές.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έβγαλε σφυγμό ο Σέρβος, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά ακόμα απέχει από τον Ραντζέλοβιτς που είχαμε θαυμάσει το καλοκαίρι του 2019 με την Κράσνονταρ.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Έδωσε τις μάχες του, όμως, δεν τροφοδοτήθηκε και ιδιαίτερα. Το καλό με τον Βέλγο είναι ότι δεν πρόκειται για έναν στατικό επιθετικό. Βοηθάει πολύ και ανασταλτικά.

ΧΑΣΑΝ: Δίχως να είναι σούπερ, κέρδισε ένα πέναλτι και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Το κακό είναι ότι τραυματίστηκε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Είχε φάσεις που μπορούσε να τις τελειώσει καλύτερα, είτε με πάσα, είτε με ένα καλύτερο σουτ, αλλά του πιστώνεται και η ασίστ στον Ελ Αραμπί στο τρίτο γκολ.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, είδε το όνομά του για ακόμη μία φορά στον πίνακα των σκόρερ.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Πέρασε στο τελευταίο μισάωρο, έτρεξε πολύ, κέρδισε μονομαχίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Θέλει περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να βγάλει τον εαυτό του στο χορτάρι.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε προς το τέλος, τραυματίστηκε κιόλας και δεν έχει νόημα να γίνει κάποιο σχόλιο λόγω του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Δεν έπαιξε σε υψηλές στροφές. Είχε ένα καλό σουτ, αλλά σίγουρα δεν είχε την «φλόγα» που είχε δείξει σε άλλα παιχνίδια.