Άρης - ΟΦΗ 1-0: Ξέφυγε με Μήτρογλου αλλά...(highlights)

Ο Άρης με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 6' ξεπέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ (1-0) και μπαίνει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση. Θέμα στην επίθεση με τον τραυματισμό του σκόρερ και τις κίτρινες κάρτες των Μάνου, Σίλβα.

Άρης - ΟΦΗ 1-0: Ξέφυγε με Μήτρογλου αλλά...(highlights)

Ο Άρης μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 6’ με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βέβαια στο 22’ έγινε αναγκαστική αλλαγή! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ, έβγαιναν με ευκολία μπροστά αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2-0 γρήγορα αν και είχαν τις ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Σίλβα στο 8’ (δεξί δοκάρι) ενώ απείλησαν και οι Μάνος, Σάσα!

LIVE: Η 26η αγωνιστική της Super League

Ο ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο έπαιξε με τετράδα στην άμυνα αλλά είχε αρκετά ζητήματα – όπως όλη τη χρονιά – πίσω ενώ επιθετικά μετά το 20’ κάπως ισορρόπησε αλλά με δυσκολία έφτανε μπροστά από την εστία του Κουέστα, ο οποίος επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια.

Άρης - ΟΦΗ: Τα γκολ της αναμέτρησης: Ο Μήτρογλου το 1-0 (vid)

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε και πάλι δυνατά αλλά το κακό για τον Μάντζιο είναι πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να σημειώσουν το 2-0 και να...τελειώσουν σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα, ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα με τη διπλή χαμένη ευκαιρία του Ροζ. Ο ΟΦΗ έμενε μέσα στον αγώνα με το 1-0 να μην αλλάζει παρά τις καλές στιγμές των «κίτρινων» και όσο πλησιάζαμε προς το τέλος οι Κρητικοί προσπαθούσαν με κάποιες στημένες μπάλες να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Άρης κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν.

Το κακό για τον Μάντζιο είναι όπως είπαμε και στο ξεκίνημα πως ο Μήτρογλου έφυγε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι Μάνος, Σίλβα είδαν την κίτρινη κάρτα και χάνουν την πρεμιέρα των πλέι οφ.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

«Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ 1-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 6’ Μήτρογλου

Κίτρινες: Σίλβα, Μάνος

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα – Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν – Τζέγκο, Σάσα –Γκάμα, Μπερτόλιο (91' Σάκιτς), Σίλβα (84' Μπρούνο) – Μήτρογλου (22’ λ. τρ. Μάνος)

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν – Κοροβέσης (79' Ουές), Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης – Μεγιάδο, Στάικος (57’ Νέιρα), Ντε Γκουζμάν (61' λ. τρ. Σακόρ) – Στάρτζεον, Σαρντινέρο, Καστάνιος