ΑΕΚ: Με 4-2-3-1 και Μιτάϊ - Νταντσένκο στα άκρα της άμυνας στο Βόλο!

Ο Μανόλο Χιμένεθ άλλαξε σύστημα (4-2-3-1) κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, σε σχέση με τον επαναληπτικό Κύπελλου των δύο ομάδων στις 4 Μάρτη, έχοντας τους Μιτάι και Νταντσένκο στα άκρα της άμυνας.

ΑΕΚ: Με 4-2-3-1 και Μιτάϊ - Νταντσένκο στα άκρα της άμυνας στο Βόλο!

Με άλλο σύστημα (4-2-3-1), σε σχέση με εκείνο (4-3-3) του επαναληπτικού Κυπέλλου της 4ης Μαρτίου, στο ίδιο γήπεδο (Πανθεσσαλικό Στάδιο), με τον Βόλο παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ, την ΑΕΚ.

Επίσης επέλεξε διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με την 11αδα εκείνου του αγώνα ( Τσιντώτας –Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λάτσι , Λόπες – Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ).

Κάτω από τα γκολπόστ ο Αθανασιάδης στα άκρα της οπισθοφυλακής ο Μιτάι (που επανέρχεται από τραυματισμό) κι ο Νταντσένκο (για 2ο σερί ματς βασικός), με τους Λάτσι - Νεντελτσεάρου, όπως και τότε να είναι στο κέντρο της άμυνας.
Κεντρικοί χαφ οι Σιμάνσκι - Κρίστιστιτς και μπροστά τους ο Μάνταλος μαζί τους Αλμπάνη και Γκαρσία να συνδράμουν τον «φουνταριστό» Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη ο Άνχελ Λόπεθ παρατάσσει τον Βόλο έχοντας στο αρχικό σχήμα τους: Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Μπλάτζεκ, Τσοκάνη, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Νίνη, Περέα, Δουβίκα.

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Κολόμπο, Σάντσες, Κιάκος, Μπάλλας, Μπουένο, Κρητικός, Λογαράς.