Ο Ολιβέιρα για το συμβόλαιο του: «Γνωρίζει η ΑΕΚ την άποψη μου»

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Νέλσον Ολιβέιρα αναφέρθηκε για το ματς της ΑΕΚ με το Βόλο αλλά και για το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους». 

Ο Ολιβέιρα για το συμβόλαιο του: «Γνωρίζει η ΑΕΚ την άποψη μου»

Το Βόλο αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 19:00 η ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

LIVE: Η 26η αγωνιστική της Super League

Με αφορμή τον αγώνα ο Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε αλλά και για το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: «Όταν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα είναι στενάχωρο. Δύο εβδομάδες δούλεψα πολύ καλά και πλέον θέλω να επανέλθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για το ματς με τον Βόλο θα αποφασίσει ο προπονητής μου. Εγώ προπονούμαι κανονικά αυτή την εβδομάδα».

Για το συμβόλαιό του, που λήγει: «Για την ώρα το τι θα γίνει με το δικό μου συμβόλαιο δεν είναι το σημαντικό ζήτημα. Το κλαμπ ξέρει την άποψή μου κι εγώ γνωρίζω την άποψη της ομάδας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Βόλο και μετά τα play offs. Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε και να τα ξεκαθαρίσουμε αργότερα».

Για τα επερχόμενα playoffs: «Στα παιχνίδια των playoffs νιώθω έξτρα κίνητρο γιατί παίζουμε με τις έξι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η πρώτη θέση σίγουρα είναι μακριά, αλλά θέλουμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση».

Για το ματς με τον Βόλο: «Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα ο Βόλος και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει έναν Ισπανό προπονητή που τους καθοδηγεί και εμείς πρέπει με ταπεινότητα και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».