Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Μπα ενόψει Άρσεναλ και ο στόπερ Εμβιλά

Τι γίνεται με τον Ουσεϊνού Μπα ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και ο Γιαν Εμβιλά που ετοιμάζεται ξανά για τον ίδιο ρόλο.

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Μπα ενόψει Άρσεναλ και ο στόπερ Εμβιλά

Δεν ξαφνιάστηκε κανείς από την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να μην πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος προσπάθησε την Πέμπτη το βράδυ να παίξει κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ένα τέταρτο πριν τη σέντρα πόνεσε πάλι στη μέση και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας αυτές τις ημέρες και φυσικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να ταλαιπωρηθεί και να κάνει το ταξίδι στη θεσσαλική πόλη. Όλο το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Μπα ακόμη δεν είναι στο 100% καλά και ακολουθεί θεραπεία στον Ρέντη προκειμένου να αφήσει πίσω του, τους πόνους και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο εκτίμηση μπορεί να γίνει για τον αγώνα του Λονδίνου.

Στον Ρέντη είναι αισιόδοξοι ότι ο Ουσεϊνού Μπα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες". Θεωρούν ότι δουλεύοντας σκληρά τις επόμενες ημέρες θα ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα παίξει στο Emirates. Άλλωστε ακόμα υπάρχουν αρκετές ημέρες μπροστά και στον Ρέντη έχουν την πιστή ότι ο Σενεγαλέζος θα αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στον παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Όπως έγινε και με την Άρσεναλ έτσι και απόψε ο Γιαν Εμβιλά είναι ο ποδοσφαιριστής που θα παίξει δίπλα στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Αντίθετα δεν έχει αποφασίσει αν θα ξεκινήσει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που έγινε αλλαγή στον αγώνα με τους "κανονιέρηδες".