Άρης: Χωρίς τέσσερις η αποστολή με ΟΦΗ

Ο Άρης γνωστοποίησε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (14/3, 19:00). 

Άρης: Χωρίς τέσσερις η αποστολή με ΟΦΗ

Χωρίς τους Ματίγια, Γκαρσία, Κάτσε και Μαντσίνι θα παρουσιαστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/3, 19:00) με αντίπαλο τον ΟΦΗ ο Άρης.

ΟΦΗ: Με Νέιρα και Σακόρ η αποστολή κόντρα στον Άρη

Οι τρεις πρώτοι συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ από την άλλη ο Μαντσίνι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Mateo Garcia, Javier Matilla, Ergys Kace, καθώς και ο τιμωρημένος Daniel Mancini».