Βάζει τις βάσεις στις Άλπεις

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Τι περιμένουμε να δούμε αυτές τις ημέρες στο Ζέεφελντ με τον Πέδρο Μαρτίνς να συστήνεται στον κόσμο. Ποιοι έχουν ταξιδέψει με την αποστολή στην Αυστρία.

Βάζει τις βάσεις στις Άλπεις

Εδώ και μερικές ώρες η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ζέεφελντ, όπου γι' ακόμα ένα καλοκαίρι θα μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Πειραιώτες, αφού προσγειώθηκαν στο Μόναχο έφτασαν οδικώς με το πούλμαν της ομάδας που τους περίμενε στο αεροδρόμιο.

Οι Πειραιώτες θα παραμείνουν στο Ζέεφελντ μέχρι τις 5 Ιουλίου και σε αυτό το διάστημα θα παίξουν και δύο φιλικά. Η προετοιμασία περνάει στο πιο ενδιαφέρον της στάδιο με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων κάποιοι θα "κοπούν" και κάποιοι θα επιχειρήσουν να κερδίσουν το στοίχημα και να μείνουν στο ρόστερ.

Τι περιμένουμε να δούμε αυτές τις ημέρες στο Ζέεφελντ; Πρώτα απ' όλα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουμε τον Πέδρο Μαρτίνς και να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του τα "θέλω" του, τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του και πως έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Η παρουσία του Πορτογάλου προπονητή είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της προετοιμασίας, αφού τώρα συστήνεται και αυτός στον κόσμο του Ολυμπιακού.

*Οι Πειραιώτες το απόγευμα έχουν προγραμματίσει να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους με τον Μαρτίνς να τους ρίχνει από την πρώτη ημέρα στα βαθιά.

*Με την αποστολή των "ερυθρόλευκων" στην Αυστρία έχει ταξιδέψει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Κυριάκος Δουρέκας, ο νέος team manager, Θοδωρής Κοκκινάκης και φυσικά όλο το νέο τιμ του Πέδρο Μαρτίνς.