ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Στάρτζεον

Ο Φάμπιο Στάρτζεον προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Άρη.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Στάρτζεον

Με τον Φάμπιο Στάρτζεον να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΟΦΗ. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι λογικά στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής (14/3) θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με μία προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την σημερινή (12/3) προπόνηση της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (14/3, 19:00) με τον Άρη.

Ο Fabio Sturgeon προπονήθηκε κανονικά.

Θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, με τον Ricardo Vaz να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τακτικής και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (13/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη».