Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι για τον Μολό

Δημοσιεύματα στη Γαλλία κάνουν αναφορά στον Γιοάν Μολό και στο γεγονός ότι έχει βρει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι για τον Μολό

Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι άλλαξε και η μοίρα του Γιοάν Μολό. Ο ποδοσφαιριστής καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα και βρήκε ρόλο στους «πράσινους». Ο Ρουμάνος του βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα βάζοντας τον ως δεξιό μπακ κι έχοντας τον βασικό. Στη Γαλλία δεν πέρασε απαρατήρητη αυτή η αλλαγή και γίνεται εκτενή αναφορά στα όσα συμβαίνουν με τον Μολό τονίζοντας ότι ακόμη πρέπει να δείξει πράγματα για να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μπόλονι.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν:

«Μετά από μια σύντομη επιστροφή στη Γαλλία, για να παίξει 6 παιχνίδια με τον Ορλεάν, Ο Γιοάν Μολό επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του έως τώρα έχει αντιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μέτρια σεζόν. Ο πρώην μέσος μας μπορεί να καυχηθεί ότι έχει παίξει 14 παιχνίδια (σε 25 αγωνιστικές) και στα εννέα ήταν βασικός. Αλλά η επίδοσή του είναι πολύ πιο πλούσια σε κίτρινες κάρτες (5) από ό, τι στο γκολ (κανένα έως τώρα). Χρειάζεται περισσότερα για να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που φαίνεται να του δίνει ο Λάζλο Μπόλονι».