ΠΑΟΚ: Δεύτερο τροχαίο μέσα σε τέσσερις μέρες ο Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα είχε νέο αυτοκινητιστικό ατύχημα σήμερα (11/3) στη νέα Μεσημβρία μετά την προπόνηση του ΠΑΟΚ, έπειτα από τη σύγκρουση του οχήματός του την Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Άρη

 ΠΑΟΚ: Δεύτερο τροχαίο μέσα σε τέσσερις μέρες ο Ουάρντα!

Κάποιος τον έχει… ματιάσει τον Αμρ Ουάρντα, καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες ημέρες είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα!

O Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ είχε τρακάρει με το αυτοκίνητό του και πάλι πριν από λίγες ημέρες, καθώς μετά το ματς με τον Άρη κινούνταν μεταξύ Παπάφη και Μπότσαρη όταν συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να υπάρξουν σοβαρές ζημιές στα δύο οχήματα και οι εμπλεκόμενοι να είναι σε κατάσταση σοκ. Τόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όσο και ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν είχαν χτυπήσει και ήταν καλά στην υγεία τους.

Η ατυχία όμως δεν τον έχει εγκαταλείψει, όμως φαίνεται με τον Ουάρντα να έχει νέο ατύχημα μετά την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Το τροχαίο που ενεπλάκη ο Ουάρντα είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, αφού ο Αιγύπτιος δεν αποκόμισε κάποιον τραυματισμό από τη σύγκρουση.

Στο σημείο του ατυχήματος, κλήθηκε άμεσα τόσο η τροχαία, όσο και οι ασφαλιστικές εταιρίες των εμπλεκομένων και το ζήτημα λύθηκε άμεσα.