ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η αίτηση του Καφέ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τη σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η αίτηση του Καφέ

Δεν έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για οφειλές της παλιάς εταιρίας προς το πρόσωπο του, καθώς και η σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Ο Καφές την κατήγγειλε για οφειλές και ζητά να μην παίξει στα πλέι οφ!

Παράλληλα η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Πόντου δέχτηκαν ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε περίπτωση που δεν εξοφλήσουν τους Σιατραβάνη και Πέρεθ αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τη σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνόλου της οφειλής της ποσού 20.670,80 ευρώ προς τον αιτούντα ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της με αρ. 334/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α ‘ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, οφειλή την καταβολή της οποίας ρυθμίζει σε (έξι) 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 3.445,133 ευρώ εκάστη, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10η) ημέρα από την δημοσίευση της παρούσας, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας