Γρηγορίου: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στην ΑΕΛ» (vid)

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, για την ΑΕΛ μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Γρηγορίου: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στην ΑΕΛ» (vid)

Σημαντική νίκη πήρε η Λαμία στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 και ανέβηκε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Λαμία - ΑΕΛ 2-1: Ο πρώην «Λαρισαίος» Ντέλετις ...βύθισε την ΑΕΛ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Γρηγορίου σχολίασε την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και εκείνη της πρώην του ομάδας.

Super League 1: Στην ενδέκατη θέση η Λαμία και στο +6 από την ΑΕΛ (βαθμολογία, highlights)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA: «Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς που παίξαμε ως τώρα. Δεν είχε ποιότητα, αλλά πολύπάθος και δύναμη. Οι δύο ομάδες είχαν άγχος για το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη, μετά από όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, σε αυτά τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς θέλαμε όσο περισσότερους πόντους μπορούσαμε για να ολοκληρώσουμε τον άθλο μας στα πλέι - άουτ. Το πιο σημαντικό ήταν ότι κάναμε μία νίκη πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, απέναντι σε μία ομάδα που είχε καλή ψυχολογία.

Έχω απεριόριστο σεβασμό και respect στην ΑΕΛ, τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, έχει μέταλλο, φανέλα και θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εμείς ακολουθούμε το δικό μας δρόμο, τη δική μας διαδρομή, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στις 16 Μαΐου να ολοκληρώσουμε ένα θαύμα, έναν άθλο, θέλουμε να το κάνουμε και νομίζω ότι θα το κάνουμε».