«Αβάσιμη η κατηγορία για Μαρινάκη»

Εκδικάστηκε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ποινή που επιβλήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Άρη.

«Αβάσιμη η κατηγορία για Μαρινάκη»

Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμωρία πέντε μηνών απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Η ποινή του είχε επιβληθεί για όσα είχε γράψει στο φύλλο αγώνα του ματς με τον Άρη ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο ρέφερι εκείνης της αναμέτρησης έκανε λόγο για είσοδο του ισχυρού άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Εκτός από την πεντάμηνη απαγόρευση εισόδου είχε επιβληθεί και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ζήτησαν να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν η απόφαση. Οι νομικοί των "ερυθρόλευκων" Ευαγγελία Παναγιώτου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου επισήμαναν ότι η κατηγορία εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών είναι αβάσιμη.

«Στην περιγραφή του φύλλου αγώνα δεν γίνεται σαφής καταγραφή εισόδου στα αποδυτήρια διαιτητών αλλά στα αποδυτήρια γενικώς άρα η κατηγορία είναι αβάσιμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Παναγιώτου και ζήτησε απαλλαγή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή την ελάχιστη ποινή. Από την πλευρά του ο κ. Χατζησαββάογλου τόνισε ότι δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της πειραϊκής ΠΑΕ.