Άρης: Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου υπέστη ο Κάτσε

Ο μέσος του Άρη, Εργκούς Κάτσε, υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Άρης: Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου υπέστη ο Κάτσε

Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθήσε στη σημερινή προπόνηση του Άρη ο Εργκούς Κάτσε καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σύμφωνα με την ενημέρωση των «κίτρινων». Θεραπεία ακολούθησαν από την πλευρά τους και πάλι ο Ματέο Γκαρσία και ο Χαβιέ Ματίγια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη, παιχνίδι μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ) με τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια να ακολουθούν και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολούθησε και ο Εργκυς Κάτσε, καθώς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο (τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).