ΟΦΗ: Νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο ο Ευθύμιος Κυπριανού

Ο Ευθύμιος Κυπριανού προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, στην AE Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

 

ΟΦΗ: Νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο ο Ευθύμιος Κυπριανού

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι από σήμερα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας εντάσσεται και ο Ευθύμιος Κυπριανού, ως Assistant και Head of Performance.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA A’, επαγγελματίας αθλητικός επιστήμονας και προπονητής φυσικής κατάστασης.

Έχει εργαστεί στην Aspire Academy, στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, στην A.E. Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο του Liverpool, John Moores. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Αθλητικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και του μεταπτυχιακού τίτλου Sports Coaching & Management από το Kingston University του Λονδίνου.

Συγγραφέας του βιβλίου «Εξισορρόπηση Φυσικού & Τακτικού Φορτίου στο Ποδόσφαιρο: Μια Ολιστική Προσέγγιση» που περιγράφει μια νέα προσέγγιση στη φυσική προετοιμασία για ποδοσφαιριστές. H ερευνητική του δράση επικεντρώνεται στον έλεγχο και τη διαχείριση του προπονητικού φορτίου των ποδοσφαιριστών σε σχέση με τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

Ευθύμη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».