Καρεμπέ: «Χαρούμενοι για Χασάν, παρακολουθώ τον Μουσταφά Μοχάμεντ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κλήση του Αχμέντ Χασάν στην εθνική Αιγύπτου. Παράλληλα, αποκάλυψε πως παρακολουθεί τον επιθετικό της Γαλατασαράι, Μουσταφά Μοχάμεντ.

Καρεμπέ: «Χαρούμενοι για Χασάν, παρακολουθώ τον Μουσταφά Μοχάμεντ»

«Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πρόσκληση του Χασάν στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχει μαζί τους», δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ για την ομάδα, δεν υπάρχουν εξαιρετικές περιστάσεις που τον εμποδίζουν να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα.

Ποιος είναι ο Μουσταφά Μοχάμεντ που παρακολουθεί ο Καρεμπέ - Δείτε τον σε δράση (vids)

Στην Πορτογαλία έπαιζε χωρίς πίεση, αλλά στον Ολυμπιακό παίζουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ίσως έτσι μπορεί να παίξει υπό μεγαλύτερη πίεση με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, με εμάς αναπτύχθηκε και εξοικειώθηκε στην πίεση. Νομίζω ότι θα ωφελήσει την ομάδα του».

«Παρακολουθώ επίσης τον Ελνένι επειδή είναι αντίπαλός μας στο Europa League, είναι εξαιρετικός παίκτης και ένας από τους καλύτερους μεσαίους. Η Αίγυπτος έχει πολλά μεγάλα ταλέντα. Γνωρίζω τους Χοσάμ Χασάν, Αχμέντ Χασάν και Μίντο. Επίσης, παρακολουθώ στενά τον Μουσταφά Μοχάμεντ).

Η Αίγυπτος έχει πολύ καλούς παίκτες. Παρακολουθούμε όλα τα ταλέντα στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα, γιατί είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», είπε ακόμη ο Καρεμπέ.

Όσον αφορά τους Ουάρντα και Σαλάχ, ο Καρεμπέ τόνισε: «Ο Αμρ Ουάρντα είναι πολύ καλός παίκτης, πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στο στόχο του. Μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις στο γήπεδο.

Το πρόβλημά του είναι ότι πρέπει να γνωρίζει ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα. Όσο για τον Μοχάμεντ Σαλάχ η εμπειρία και το επίπεδο του, τον καθιστούν ικανό να παίξει με οποιαδήποτε ομάδα, είτε στη Μπαρτσελόνα, είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, και για μένα ελπίζω να μετακομίσει στη Ρεάλ».