Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό (10/3) «τελικό» με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος». Η αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (9/3) η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, αύριο (10/3) στο «Αθανάσιος Διάκος». Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης και Αραμπούλι επανέρχονται στην αποστολή, ενώ οι Καραμάνος, Μαρτίνεθ και Nτέλετιτς που συμμετείχαν στην αποστολή, είναι επίσης ξεκούραστοι, καθώς δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γυρίζει και ο Τζανετόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, αλλά και ο Βλάχος που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Γκούγκα είναι εκτός λόγω τραυματισμού όπως και οι Ταϊρόν, Γκαζαριάν, Μπα, Τσούκαλος και Βλαχομήτρος.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Λαμία

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας την Τρίτη 09/03 για τον αγώνα της Τετάρτης 10/03 στις 17:15 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Epassy Devis

31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος

4. Adejo Daniel

5. Τζανετόπουλος Άνταμ

23. Σκόνδρας Ιωάννης

24. Βύντρα Λουκάς

39. James Manjrekar

3. Σαραμαντάς Γεώργιος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης

12. Martinez Angel

16. Bejarano Danny

25. Βασιλακάκης Θεόδωρος

26. Bjarnason Elmar

37. Βλάχος Βαλεντίνος

9. Piti

11. Καραμάνος Αναστάσιος

18. Romanic Lazar

19. Arabuli Bachana

70. Deletic Milos».