Τάκης Παντέλης για Πασχαλάκη: «Αυτός φταίει και κανένας άλλος»

O παλαίμαχος τερματοφύλακας, Τάκης Παντέλης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, λέγοντας πως «αυτός φταίει για όλα και κανένας άλλος».

Τάκης Παντέλης για Πασχαλάκη: «Αυτός φταίει και κανένας άλλος»

Για την αγωνιστική εικόνα αλλά και τη συμπεριφορά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Τάκης Παντέλης, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φταίει κάποιος άλλος εκτός από τον ίδιο. Του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει για μια δεκαετία στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική αλλά αποδείχθηκε ότι είναι πολύ βαριά η φανέλα. Λυπάμαι αλλά τον έβλεπα και αντί να πηγαίνει μπροστά, πήγαινε πίσω.

Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ. Κάναμε το νταμπλ και βοήθησε αλλά ο παίκτης είναι για διάρκεια αλλά όχι για ένα και δύο χρόνια. Έχει πολλά προσόντα που δεν υπάρχουν και στην Ευρώπη. Τι έπρεπε να κάνει; Να δουλεύει.

Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε και γύρισε και μου είπε ότι έτσι με γυμνάζουν. Και του λέω βρε αγόρι μου με τα χέρια σου φτάνεις 2.20, αν πηδήξεις και 70 πόντους φτάνεις τα τρία μέτρα. Ποιος θα φτάσει στα τρία μέτρα την μπάλα. Γιατί κάθεσαι μέσα στην εστία;

Γιατί μένεις πάνω στη γραμμή; Βγες και ας μην βρεις την μπάλα. Το θέμα είναι να έχεις σωστή τοποθέτηση. Και μου λέει 'ξέρεις πως σε έχουν εσένα στη Θεσσαλονίκη΄και γυρνάει ο Φυλακούρης και του λέει για σένα σου μιλάει. Εγώ του μιλούσα για εκείνον και εκείνος μου έλεγε πώς με έχουν στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί σταμάτησα να μιλάω. Εγώ πάντα κοίταζα τι κάνει και πως γυμνάζεται ο άλλος και τι κινήσεις κάνει. Και από τον χειρότερο θα πάρεις μια κίνηση. Δεν μπορεί να πει ο Πασχαλάκης ότι αδικήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Όποιος και αν είναι προπονητής τερματοφυλάκων εσύ πρέπει να του πεις κάνε μου σέντρες από αριστερά, από δεξιά. Πιστεύω ότι δεν δουλεύει και σωστά και ο ίδιος. Το kickboxing δεν είναι προπόνηση για τερματοφύλακα.

Πρέπει να δουλεύει στην προπόνηση κάποια πράγματα. Ο ίδιος φταίει και κανένας άλλος. Δεν μπορεί να ρίξει ευθύνες σε κάποιον άλλον».