ΠΑΟΚ: Τα σημάδια του Άρη και η χαμένη ηρεμία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δελτίο Τύπου για την προπόνηση του «Δικεφάλου» προχώρησε μεταξύ άλλων και σε μία έξτρα ανάρτηση με ανάλυση των «απόνερων» από το παιχνίδι με τον Άρη.  

ΠΑΟΚ: Τα σημάδια του Άρη και η χαμένη ηρεμία

Σε μία ανάρτηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στο δελτίο Τύπου που αφορούσε την ενημέρωση από την προπόνηση της Τρίτης (9/3), οι «ασπρόμαυροι» έχουν γράψει 150 λέξεις για τα ψυχολογικά και όχι μόνο «χτυπήματα» που δέχτηκε ο σύλλογος εξαιτίας του αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«MONOΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο αγώνας με τον Άρη ήταν από εκείνους που αφήνουν πάνω σου σημάδια. Αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στη δεύτερη θέση και μαζί και την ηρεμία του. Ο μόνος τρόπος να τα επανακτήσει και τα δύο είναι να βγάλει, εκτός από τον χαρακτήρα, και την ποιότητά του στο γήπεδο.

Την περασμένη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο και δικαιώματα στον αντίπαλό του για να του δημιουργήσει πρόβλημα. Το comeback έδειξε ότι ψυχικά αποθέματα υπάρχουν και πρέπει να συνδυαστούν με αποτελέσματα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που της έχουν απομείνει. Η σεζόν, άλλωστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα θα κριθούν στα Play Offs και τους αγώνες του Κυπέλλου.

Η Δευτέρα (08.03) λειτούργησε ως η απαραίτητη βαθιά ανάσα και ψυχική αποθεραπεία πριν άπαντες επιστρέψουν στη δουλειά για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με rondo και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη και στο passing game μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης προκειμένου να μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με δουλειά στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (10.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».