Καρίμ Ανσαριφάρντ: Γυαλίζει το μάτι του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε γκολ ξανά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Είχε σκοράρει και ως παίκτης του Ολυμπιακού, με αντίπαλο την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Γυαλίζει το μάτι του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η τελευταία αγωνιστική και ένα παιχνίδι απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου είναι πλέον γνωστή η σύνθεση της εξάδας των πλέι οφ όπως και αυτή της οκτάδας των πλέι άουτ.

Η μόνη εκκρεμότητα είναι η 10η θέση, που τώρα κατέχει ο Απόλλων Σμύρνης και απειλείται από τη Λαμία. Αν ο Απόλλων χάσει το ένα παιχνίδι του και η Λαμία κερδίσει και τα δύο που έχει ακόμα, θα είναι αυτή 10η.

Και από αυτή την αγωνιστική ξεχωρίσαμε ενδιαφέροντες αριθμούς…

200... συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Χρήστος Λισγάρας του Απόλλωνα Σμύρνης. Αν και ο Γιαννιώτης αμυντικός μέχρι τα 25 χρόνια του έπαιζε στις χαμηλότερες κατηγορίες, από το 2011 παίζει ανελλιπώς στη Super League. Έφτασε τα 200 παιχνίδια στη 10η σεζόν του. Έχει 41 με το Λεβαδειακό, 3 με τον Αστέρα Τρίπολης, 134 με την Ξάνθη και 22 με τον Απόλλωνα.

200... γκολ στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interewtten έφτασαν οι γηπεδούχες ομάδες όταν ο Πασχάλης Στάικος άνοιγε το σκορ στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ, εναντίον της ΑΕΛ.

150... ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα Super League Interewtten μέχρι τώρα, με τελευταίο το Νικολάε Μιλιντσεάνου, που πέτυχε το νικητήριο του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

100... επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Σωκράτης Διούδης, αλλά δεν μπόρεσε να το συνδυάσει με επιτυχία. Έχει 87 αγώνες στη Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας. Σε 37 από τους 100 δεν δέχτηκε γκολ.

30... γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου έφτασε ο Γιώργος Μανούσος, αφού ήταν τρεις μήνες χωρίς να έχει σκοράρει. Ο Μυτιληνιός σέντερ φορ έχει 24 στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και τέσσερα στην Ευρώπη. Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μόνο Εντουάρντο Μπρίτο και ο Στέφανο Ναπολεόνι έχουν περισσότερα, 39 και 35 αντίστοιχα.

6... γκολ σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πετύχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη Super League. Πέτυχε δύο στον πρώτο γύρο, δύο χθες και άλλα δύο τον Δεκέμβρη του 2017 με τον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός επιθετικός ξεπέρασε και τα 40 γκολ στη Super League.

Πηγή: www.slgr.gr