Χιμένεθ: «Από τον Γενάρη έχουμε να δούμε τόσο καλή την ομάδα» (vid)

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.

Χιμένεθ: «Από τον Γενάρη έχουμε να δούμε τόσο καλή την ομάδα» (vid)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Συγκάτοικοι στη δεύτερη θέση Άρης και ΑΕΚ (βαθμολογία, highlights)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στη NOVA πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή πίεση στον αντίπαλο.

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Έπιασε» τον Άρη στη δεύτερη θέση

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για το ματς: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί. Από τον Γενάρη έχουμε να δούμε τόσο καλή την ομάδα. Όπως στο δεύτερο μέρος στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε η κυκλοφορία της μπάλα και η πίεση που βάλαμε στον αντίπαλο.
Αν δεν ήταν τυχερός ο αντίπαλος θα μπορούσαμε να είμαστε στο 4-0 στο ημίχρονο.

Ο Απόλλων όμως είναι καλή αμυντικά ομάδα, που προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους. Δε μου άρεσε στο δεύτερο μέρος η αγωνία μας να μην τραυματιστεί κανείς. Δεν είχα κάτι αγωνιστικό που να μην μου αρέσει, γι' αυτό κι έπρεπε να βγάλουμε τον Μάνταλο μην τραυματιστεί. Μου αρέσει το πάθος και η δύναμη και η διάθεση των νέων παιδιών να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον Ντατσένκο: «Έπαιξε πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πολύ για να μπορέσει να παίξει σε τετράδα. Δεν το έχει συνηθίσει. Καταλαβαίνω πως ήταν δύσκολο γι' αυτόν αλλά δούλεψε πολύ και φάνηκε στο παιχνίδι αυτό».