Απέδωσε καρπούς η δουλειά του Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είχε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα τις σέντρες του με ξεχωριστό πρόγραμμα και καρποφόρησε ο ιδρώτας που έχυσε με την Λαμία.

Απέδωσε καρπούς η δουλειά του Ρέαμπτσιουκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ήρθε στη χώρα μας από μία μικρομεσαία ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος όπως είναι η Πάσος Φερέιρα και κατάφερε με το «καλημέρα» να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ασχολείται με τις ώρες μαζί του. Όπως έκανε δηλαδή και με τον Κώστα Τσιμίκα, βελτιώνοντάς τον σε πολλά κομμάτια της τακτικής. Με τον Μολδαβό επίσης ασχολείται μπόλικη ώρα ως προς την ανασταλτική του συμπεριφορά, ως προς το να του δώσει να καταλάβει να μην πηγαίνει με... χίλια στους αντιπάλους του και να προτάσσει και το καθαρό μυαλό εκτός από την ταχύτητά του.

Επιπλέον, ένα στοιχείο που δουλεύει πολύ τον τελευταίο καιρό με ξεχωριστά προγράμματα, είναι το κομμάτι με τις σέντρες. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει δείξει έως τώρα ότι βγαίνει πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό του γηπέδου σε σχέση με τον Κένι Λαλά από το άλλο «φτερό».

Ωστόσο, κάτι συμβαίνει στο τέλος και με τις σέντρες του χαλούσε την προσπάθεια που είχε προηγηθεί. Υπήρχαν επίσης στιγμές που αντί να κάνει κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή, προτιμούσε να γυρίσει πίσω την μπάλα, νιώθοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο περισσότερη ασφάλεια.

Ο Μαρτίνς τού έχει εξηγήσει ότι ποντάρει πάνω του στο δημιουργικό κομμάτι και πώς ένα από τα στοιχεία που καθιέρωσαν τον Τσιμίκα, ήταν ότι με τις σέντρες του και με τις πάσες του δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στους αντίπαλους πορτιέρε.

Ο Ρέαμπτσιουκ λοιπόν το δούλεψε με επιμονή και για πολλές ώρες με ξεχωριστά προγράμματα και η προπόνηση που έχει κάνει σιγά-σιγά βγαίνει στο χορτάρι. Η σέντρα - γλύκισμα στο κεφάλι του Ελ Αραμπί στο ματς με ήταν Λαμία είναι η αφετηρία για τις επόμενες σέντρες «πάρε-βάλε» που περιμένει ο Μαρτίνς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας