Μαρτίνς: «Οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν τη δουλειά μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επίτευγμα του με τις 100 νίκες που έχει πετύχει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μαρτίνς: «Οι 100 νίκες αντικατοπτρίζουν τη δουλειά μας»

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας είχε τη δική της σημασία για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών με αυτή την επιτυχία έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι μία σημαντική επιτυχία για τον Πορτογάλο προπονητή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018. Ο 50χρονος κόουτς αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με τους "ερυθρόλευκους". Έχει προκριθεί δύο φορές σε όμιλο του Champions League και μία σε όμιλο του Europa League.

Στην Πορτογαλία φιλοξενούν μεγάλα αφιερώματα για τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει ήδη πετύχει αρκετά με τη φόρμα του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους. Είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους "16" του Europa League.

Ο ίδιος σε δήλωση του στα social media του ατζέντη του ανέφερε: «Χαίρομαι που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Αυτή η επιτυχία έχει ένα συμβολικό νόημα, αλλά από την άλλη αντικατοπτρίζει και την πορεία που έχουν ακολουθήσει αυτό το διάστημα, από τότε που ξεκινήσαμε το έργο μας, το καλοκαίρι του 2018. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται στο κλαμπ, τους αθλητές που κατάφεραν και εφάρμοσαν τις ιδέες μας και τις έκαναν πράξη. Επίσης ευχαριστώ και τους οπαδούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει».