Το αντίο του Γιώργου Σίμου στους παίκτες του ΟΦΗ

Ο Γιώργος Σίμος, μαζί με τον συνεργάτη του Περικλή Παπαπαναγή αποχαιρέτησαν τους παίκτες του ΟΦΗ. Τι είπε ο αρχηγός Κώστας Γιαννούλης.

Το αντίο του Γιώργου Σίμου στους παίκτες του ΟΦΗ

Πριν από την σημερινή (8/3) προπόνηση μετέβη στο γήπεδο Γιώργος Σίμος. Μαζί του και ο άμεσος συνεργάτης του, Περικλής Παπαπαναγής, προκειμένου να χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που εργάζονται στο ΒΑΚ. Παρουσία του Γιάννη Σαμαρά και του Νίκου Νιόπλια, ο Σίμος μίλησε στους παίκτες και μεταξύ άλλων τους είπε:

«Κάθε μέρα προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, με τα σωστά και τα λάθη μας. Ήμασταν πάντα ο εαυτός μας και απόλυτα ειλικρινείς απέναντι σας. Ό, τι γινόταν ήταν πάντα για το καλό της ομάδας. Σημασία όμως τώρα έχει μόνο η επόμενη μέρα και χαίρομαι πραγματικά γιατί η ομάδα μας δείχνει ότι έχει δομές και στεγανά κι αυτό θα το καταλάβετε το επόμενο διάστημα.

ΟΦΗ: Νέος προπονητής ο Νιόπλιας

Έχω απεριόριστο σεβασμό στον κ. Σαμαρά και στον κ. Νιόπλια. Αυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ενωμένοι για το καλό της ομάδας μας. Όλοι πρέπει να βοηθήσετε. Ακόμα και οι τραυματίες, που δεν αγωνίζεστε αυτή την περίοδο, έχετε πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Όλοι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί απ’ ότι πριν και λέω "είμαστε" γιατί κι εμείς πνευματικά θα είμαστε δίπλα σας μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πρέπει να βγει η ομάδα μας απ' αυτή τη δυσκολία που εμείς τη φέραμε. Με τους εφτά αντιπάλους των play out έχουμε ήδη παίξει και ξέρετε ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να βγει η ομάδα μας από αυτή τη δυσκολία. Πρέπει να φύγει αυτός ο "ηλίθιος" φόβος που έχουμε βάλει οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Όλες οι ομάδες περνάνε από τόσο δύσκολες καταστάσεις.

Νιόπλιας στους παίκτες: «Στο τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε σε άλλη κατηγορία»

Πετάξτε από μέσα σας τον φόβο και στηρίξτε ο ένας τον άλλον γιατί δεν σας αξίζει να είστε σ’ αυτή τη θέση. Ούτε στην ομάδα μας αξίζει. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Πραγματικά ήταν τιμή μας και τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό προς όλους σας».

Ο αρχηγός Κώστας Γιαννούλης, είπε από την πλευρά του:

«Γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας δίδαξες. Για τη συνεχή στήριξη σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Να θυμάσαι όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί, καλές και κακές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας