«Καζάνι» ο ΠΑΟΚ: Οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες έξω από την Τούμπα!

Ένταση είχαμε και μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, με μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, να περιμένει έξω από τα αποδυτήρια τους παίκτες. Μετά τις 11.00 έφυγε το πούλμαν!

«Καζάνι» ο ΠΑΟΚ: Οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες έξω από την Τούμπα!

Με καθυστέρηση αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας. Η ισοπαλία (2-2) με τον Άρη και φυσικά η εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που περίμεναν τους παίκτες έξω από το γήπεδο. Τους τα έψαλλαν και φυσικά δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο που υπήρξε μέσα στο γήπεδο με τον Πασχαλάκη.

Για σχεδόν δύο ώρες, μετά τη λήξη του ισόπαλου (2-2) ντέρμπι με τον Άρη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια της Τούμπας και δεν έφευγαν!

Έξω από τα αποδυτήρια ο κόσμος άνοιξε συζήτηση σε έντονο ύψος με τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία και υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες.

Ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αλλάξουν την εικόνα τους.

Ένταση με Πασχαλάκη και διαπιστευμένους στην εξέδρα (pics)

Το λεωφορείο της αποστολής αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας λίγο μετά τις 11, σχεδόν δύο ώρες από τη λήξη του αγώνα, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν και φυσικά οι οπαδοί έφυγαν κι αυτοί με τη σειρά τους. Μιλάμε για οπαδούς που περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια για αρκετή ώρα την αποστολή.