Οι 100 νίκες του Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού (pics)

Σημαντική ήταν για τον Πέδρο Μαρτίνς η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, αφού έφτασε τις 100 στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.  

Οι 100 νίκες του Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού (pics)

Είχε ζητήσει μία εύκολη και γρήγορη νίκη για να σκεφτεί την Άρσεναλ. Αυτό το έκαναν πράξη οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και στο 10' είχαν κάνει το 2-0 με τη Λαμία. Στο 34' τελείωσε οριστικά το ματς με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μία νίκη που έχει τη σημασία της για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών σε 147 παιχνίδια. Με την επιτυχία επί της Λαμίας έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας. Εκατό νίκησε σε όλες τις διοργανώσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει τον Ολυμπιακό στους "16" του Europa League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και με μεγάλη διαφορά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι το Ολυμπιακού στις 9 Αυγούστου 2018. Ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League όταν και είχε επικρατήσει με σκορ 4-0.

Ο 50χρονος προπονητής έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει παίξει δύο φορές σε όμιλο του Champions League και μία σε όμιλο του Europa League έχοντας κάνει προκρίσεις σε όλες τις περιπτώσεις. Ήδη στην Πορτογαλία έχει γίνει μεγάλο θέμα το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού και θυμίζουμε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού