Ολυμπιακός: Αυτό που κάνει διαφορετικό τον Ανδρούτσο

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει κερδίσει θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και είναι μέρος των πλάνων του στον Ολυμπιακό. Τι είναι αυτό που τον κάνει διαφορετικό.

Ολυμπιακός: Αυτό που κάνει διαφορετικό τον Ανδρούτσο

Το παιχνίδι με τη Λαμία μπορεί να το θυμούνται ελάχιστοι μετά από καιρό, αλλά σίγουρα ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν θα το ξεχάσει τόσο εύκολα. Ο 23χρονος άσος από τη στιγμή που βγήκε από το γήπεδο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αγωνίστηκε ως αρχηγός του Ολυμπιακού. Ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές του στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε στις δηλώσεις του τον ποδοσφαιριστή του. Τον χαρακτήρισε απαραίτητο και έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχει βαρύτητα να τα λέει ο Πορτογάλος, διότι δεν συνηθίζει να μιλάει θερμά για τους παίκτες του. Το έκανε με τον Ανδρούτσο και αυτό το κατάφερε μόνος του ο ποδοσφαιριστής.

Μέχρι πριν λίγους μήνες βρισκόταν σχεδόν μόνιμα στην κερκίδα και παρακολουθούσε ως θεατής τα παιχνίδια. Όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα έβρισκε θέση στον Ολυμπιακό, αλλά όσοι τον γνωρίζουν πίστευαν ότι θα τα κατάφερνε. Πρώτα απ' όλα ο Ανδρούτσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και ήθελε πολύ να γίνει απαραίτητο μέλος της πρώτης ομάδας.

Από την άλλη, όμως, είναι και ένα παιδί που δεν είχε σκοπό να κάνει ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και απλά να μείνει στον σύλλογο. Δεν είναι από τους παίκτες που θέλει να λέει ότι παίζει στον Ολυμπιακό κι ας μην… παίζει. Θέλει να αγωνίζεται, θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα και γι' αυτό πάλευε τόσο καιρό.

Αυτό το έχει πει ο ίδιος σε δηλώσεις του στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας στην Πολωνία το καλοκαίρι του 2019. Τότε είχε πει ότι θέλει να παίζει κι αν είναι να μην παίρνει χρόνο καλύτερα θα ήταν να πάει κάπου για να παίξει. Έτσι έγινε με τον Ανδρούτσο να φεύγει για τον Ατρόμητο εκεί που βρήκε ρόλο, πήρε παιχνίδια και έδειξε ότι πλέον μεγάλωσε και δεν είναι ο πιτσιρικάς που έπαιζε στην Ακαδημία.

Και φέτος με τη δουλειά του κέρδισε το στοίχημα και ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει μέσα στα πλάνα του. Είναι μέρος της ομάδας και είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό, διότι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.