ΠΑΟΚ - Άρης: Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα γίνει η σέντρα του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική τoυ πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - Άρης: Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Έγιναν γνωστές οι αρχικές ενδεκάδες οι οποίες θα παραταχθούν στο γήπεδο της Τούμπας για την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1.

Για τον μεν γηπεδούχο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα θα παίξουν οι Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σβαμπ και Τσιγγάρας, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Άντριγια Ζίφκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα και Κρμέντσικ.

Για τον δε φιλοξενούμενο Άρη ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να αρχίσει τον μεγάλο αγώνα με τον Μπουσέ στην εστία, οι Σάκιτς και Σούντγκρεν θα είναι οι ακραίοι μπακ και το δίδυμο στους στόπερ θα αποτελέσουν οι Ροζ και Δεληζήσης. Τον χώρο της μεσαίας γραμμής θα καλύψουν οι Σάσα και Τζέγκο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μαντσίνι θα κινούνται οι Γκάμα, Μπερτόλιο και Μπρούνο.