Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: Μεγάλη νίκη με Αριγίμπι (highlights)

Τεράστια νίκη για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 του Βόλου και έβαλε από κάτω στη βαθμολογία ΟΦΗ, Λαμία, με την τελευταία βέβαια να παίζει την Τετάρτη (10/3) με την ΑΕΛ. Ο Αριγίμπι το χρυσό γκολ στο 75' της αναμέτρησης. 

Παναιτωλικός - Βόλος 1-0: Μεγάλη νίκη με Αριγίμπι (highlights)

Το γκολ του Αριγίμπι ένα τέταρτο πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό για να κάμψει την αντίσταση του Βόλου (1-0).

Η ομάδα του Δέλλα πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη, στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Με το τρίποντο έβαλε από κάτω στη βαθμολογία και Λαμία, ΟΦΗ με την ομάδα της Φθιώτιδας βέβαια να έχει τον αγώνα με την ΑΕΛ την Τετάρτη (10/3) σε εξ αναβολής ματς.

Ο Βόλος αν και βαθμολογικά αδιάφορος, είχε τις καλές του στιγμές για να κάνει τη...ζημιά στο πρώτο μέρος αλλά και μετά το γκολ του Παναιτωλικού στο 75’.

Οι γηπεδούχοι εμφανώς αγχωμένοι πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων τις στιγμές που είχαν στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη, χωρίς φάση ουσιαστικά κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη που αυτή τη στιγμή μετράει και τίποτε άλλο.

Ο Αριγίμπι μετά τη σέντρα του Ταχάρ, ήταν αυτός που σκόραρε και το 1-0 μέχρι το φινάλε, με τον Βόλο να έχει δυο φάσεις για γκολ με τον Δουβίκα στα τελευταία λεπτά.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1-0

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Σκόρερ: 75' Αριγίμπι

Κίτρινες: Ντίας, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μάζουρεκ

Οι συνθέσεις...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Μελίσσας – Μεντίνα (70' Τσιγγάρας), Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Περέιρα – Εντινγκά, Ντίας (54' Ταχάρ) – Μάζουρεκ (83' Ντουάρτε), Ντάλσιο (83' Μαλής), Αριγίμπι – Καρέλης (70' Ματσόλα)

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Τέκιο, Σάντσες, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης (76' Μπουένο), Ριένστρα (66' Μπαρτόλο) – Νίνης, Μπαριέντος, Μαρτίνες – Δουβίκας