Ολυμπιακός-Λαμία: Αναγκαστική αλλαγή ο Μπα, ανησυχία στον Πειραιά

Ο Ουσεϊνού Μπα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία και στον Ολυμπιακό ανησυχούν για τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Ολυμπιακός-Λαμία: Αναγκαστική αλλαγή ο Μπα, ανησυχία στον Πειραιά

Η γκίνια για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται, αφού στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Ουσεϊνού Μπα για να περάσει στο παιχνίδι ο Τιάγκο Σίλβα.

Σε ακόμα ένα ματς οι πρωταθλητές Ελλάδας χάνουν κεντρικό τους αμυντικό και το πρόβλημα γίνεται όλο και μεγαλύτερο ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ. Η ανησυχία πλέον στους Πειραιώτες είναι έντονη, αφού θυμίζουμε ότι εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Σεμέδο, Αβραάμ.

Ο Ουσεϊνού Μπα αρκετά λεπτά πριν γίνει αλλαγή παραπονιόταν προς τον πάγκο ότι ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση. Στη φάση που αντικαταστάθηκε από τον Σίλβα οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι κι έτσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Θέος.

Αμέσως ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου έκανε νόημα στον πάγκο να γίνει αλλαγή ο Μπα. Πλέον η αγωνία είναι πολύ μεγάλη για τον Ουσεϊνού Μπα, αφού την Πέμπτη υπάρχει ο μεγάλος αγώνας με τους "κανονιέρηδες".