Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τσιλούλη η αποστολή με ΑΕΚ

Απών από την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με την ΑΕΚ (8/3, 19:30) είναι ο Δήμος Μπαξεβανίδης και ο Σωτήρης Τσιλούλης. 

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τσιλούλη η αποστολή με ΑΕΚ

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (8/3, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του από την απουσιάζει ο τιμωρημένος, Δήμος Μπαξεβανίδης και ο τραυματίας, Σωτήρης Τσιλούλης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ (Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βέρουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Ρώσση.

* Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας».