ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Ένταση με Διούδη, οπαδό και... δάσκαλο κικ μπόξινγκ. Δείτε το βίντεο

Άναψαν τα αίματα στο φινάλε του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0 το βράδυ του Σαββάτου (6/3) στο στάδιο «Ζωσιμάδες», όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Σωκράτη Διούδη και ανθρώπους των «πρασίνων» με φίλαθλο των γηπεδούχων.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Ένταση με Διούδη, οπαδό και... δάσκαλο κικ μπόξινγκ. Δείτε το βίντεο

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του σαββατιάτικου (6/3) εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Λίγο μετά το το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού στο στάδιο «Ζωσιμάδες», που ανέδειξε νικητή τον «Άγιαξ της Ηπείρου» με σκορ 1-0, προκλήθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε φίλαθλο του ΠΑΣ και ανθρώπους των «πρασίνων». Μάλιστα ένας εξ αυτών βιαιοπράγησε εναντίον του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ PASsports.gr, ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Σωκράτης Διούδης, κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε ανοίξει διάλογο μετά... «γαλλικών» με οπαδούς που βρίσκονταν στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων. Μετά το τέλος του ματς ο Διούδης, όντας πολύ εκνευρισμένος, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μαζί του έπραξαν το ίδιο και μέλη της αποστολής του ΠΑΟ.

Τότε το μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος κικ μπόξινγκ, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το PASsports.gr να σηκώνει το χέρι και να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ.

Αμέσως επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας των γηπεδούχων, καθώς και αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν τον οπαδό προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όπως σημειώνει το εν λόγω σάιτ, από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της «πράσινης» ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.