ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Μάντζιος επιστρέφει στον τόπο του... εγκλήματος!

Ο Άκης Μάντζιος επιστρέφει στην Τούμπα για πρώτη φορά ως προπονητής του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (7/3, 19:30). Ως παίκτης, στην πρώτη του εμφάνιση με τους «κίτρινους» πανηγύρισε το ιστορικό 1-4 το 1998.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Μάντζιος επιστρέφει στον τόπο του... εγκλήματος!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (7/3, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Super League, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Εκτός όμως, από τη μεγάλη σημασία για το γόητρο των δύο συλλόγων θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες πορείες του και θέλει να πάρει τη νίκη στην Τούμπα. Ο Άκης Μάντζιος έχει τονώσει το ηθικό των παικτών του και άπαντες είναι έτοιμοι για τη σημερινή μονομαχία.

Ο Έλληνας τεχνικός θα επισκεφτεί για πρώτη φορά ως προπονητής του Άρη την Τούμπα και αυτό ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις σ τους φίλους των «κίτρινων». Το μακρινό 1998 ο Άκης Μάντζιος άφηνε τον Πανιώνιο για τον Άρη και η πρώτη του εμφάνιση συνδυάστηκε με μία ανεπανάληπτη επιτυχία.

Οι «κίτρινοι» είχαν ανέβει μόλις από την Β' κατηγορία και τη 2η αγωνιστική πήγαν στην Τούμπα. Το τελικό 1-4 ακόμη μνημονεύεται από τους φίλους της ομάδας, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει η μεγαλύτερη εκτός έδρας του Άρη στα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Άκης Μάντζιος συμμετείχε στην άμυνα της ομάδας σε εκείνη την ιστορική νίκη, με πρωταγωνιστή τον Χαριστέα που είχε σημειώσει δύο τέρματα. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα μπορέσει ο Έλληνας τεχνικός να συνδυάσει και την πρώτη του εμφάνιση ως τεχνικός του Άρη στην Τούμπα με μια μεγάλη επιτυχία.